Verkkokaupan toimitusehdot
Voimassa 01.01.2015 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy WebData Oy, y-tunnus 2844118-2. Myymme tuotteita yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat kaupassa eivät sisällä arvonlisäveroa. Suomen arvonlisävero lisätään tuotteisiin kassalla. Yritysten välisessä kaupassa noudatamme Suomen kauppalakia.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.webbisivut.org ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näkee tilauksen tiedot, sekä tilausvahvistuksen liitteenä toimitamme myös kirjanpitokelpoisen kuitin.

Maksutavat
Maksulliset tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

——————–

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

————-

Toimitus
Tilaajalle toimitetaan tilauksen valmistuttua latauslinkki, jonka kautta tilaaja voi ladata heti tuotteen.

Vaihto- ja palautusehdot
Yritysten välisessä kaupankäynnissä noudatamme Suomen kauppalakia. Maksullisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, ilman erityisen painavaa syytä. Palautuksen syyksi ei kelpaa, jos tuote ei toimi lisäosan tekijän aiheuttamattomasta syystä. Jos asiakas haluaa palautuksen sen perusteella, että lisäosa ei toimi toivotulla tavalla, tulee lisäosan valmistajan ensin tutkia vika asiakkaan kaupassa ennen kuin mahdollinen tuotepalautus voidaan tehdä. Palautukset käsitellään aina tapauskohtaisesti, ja mahdollisesta palautuksesta päättää kauppias.

Tietosuoja
Kassalla tuotetta tilatessaan asiakas ilmoittaa tarvittavat henkilötiedot. Kaikki annetut henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Asiakkaan on mahdollista tarkistaa hänestä kerätyt tiedot asiakaspalvelustamme, ja tiedot on myös mahdollista poistaa rekisteristä asiakkaan pyynnöstä. Verkkokauppamme käyttää SSL-suojausta, tietoturvasovelluksia sekä ajantasalla olevia ohjelmistoja varmistaakseen, että asiakkaan tiedot eivät pääse vuotamaan kolmansille osapuolille. Suoritamme myös sivustolla tietoturvaskannaukset säännöllisesti havaitsemaan mahdollisia tietoturva-aukkoja. Lisätietoja rekisteriselosteessa.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

WebData Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti, ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.